E-nieuwsbrief september 2019: belangrijke wijziging!

E-nieuwsbrief september 2019: belangrijke wijziging!

Beste sympathisanten van de Vlaams-Rwandese Vereniging UMUBANO VZW,
Nieuwe website, nieuwe structuren

U hebt het zeker al gemerkt, we hebben sinds enkele maanden een nieuwe website. Eén van de meest opvallende zaken is de diashow die u ziet zodra u de website opent. Steeds wisselende foto’s van actuele projecten.
Een tweede belangrijke nieuwigheid zijn de Nieuwsberichten. De vroegere lijst met titels is vervangen door een dynamische blog, met steeds “heet van de naald” onderwerpen. Elk onderwerp bevat een link naar een volledig artikel. Dat vindt u ook terug onder onze huidige of gerealiseerde projecten.

De blog “nieuwsberichten” vervangt voortaan de E-nieuwsbrief

Wij vinden het belangrijk om steeds kort op de bal te spelen en u het meest recente nieuws te brengen over onze projecten die met uw financiële hulp worden gerealiseerd en die mede dankzij onze belangrijke sponsors mogelijk zijn.

Bezoek regelmatig de Umubano website op www.umubano.be

U hoeft dus niet meer uit te kijken naar een zesmaandelijkse (maart-september) E-nieuwsbrief. De blog “Nieuwsberichten” bezorgt u nieuws zodra wij het vernemen.

Ananasteelt bij onze partner Pandamu

Dit project in Muhanga, met de financiële steun van de Provincie Oost-Vlaanderen, beoogt de toegang tot een volledige en evenwichtige voeding voor allen.
Lees het geïllustreerd verslag van onze plaatselijke correspondente Béatrice MUKARUTESI.

Herinnering aan eerder verschenen artikels: klik op de links om meer te lezen

1. CPPA KISARO: Verbouwing basisschool te Kisaro: Kisaro-CPPA:bouwen van acht klassen in Murama/
2. Update over Murama en Mutete: verbouwing en nieuwbouw: Update:bouw van klassen in Murama en watervoorziening in Mutete
3. Drinkwater voor basisschool in de Parochie Mutete: Drinkbaar water in de basisschool mutete
4. Conferentie “Rwanda, 25 jaar later: door ere-ambassadeur J.Swinnen:  Rwanda 25 jaar later

Steun onze projecten

We kunnen onze projecten realiseren dankzij de steun van belangrijke sponsors, provincies en gemeenten. Maar ook uw financiële steun is belangrijk. Hebt u sympathie voor de inspanningen van onze partners in Rwanda, aarzel dan niet om een bedrag te storten op onderstaande rekening. Vanaf 40 EUR op jaarbasis ontvangt u van VRV Umubano vzw een fiscaal attest.

Rekeningnummer Vlaams-Rwandese Vereniging Umubano vzw:
IBAN: BE79 0682 4065 7633
BIC: CKCCBEBB

Onze Jaarverslagen

Lees gerust onze jaarverslagen op onze website waar u kunt lezen wat er met uw financiële steun gebeurt. Ga naar het menu: Activiteiten, scroll naar “Jaarverslagen” en klik op de titel van het jaarverslag dat u wilt raadplegen.

Uw Privacy – onze zorg

Neem ook kennis van ons beleid voor de bescherming van uw persoonlijke levenssfeer door onze privacy-verklaring te lezen. Klik op volgende link: Privacy verklaring

Jean-Pierre Roobrouck, voorzitter

Print Friendly, PDF & Email
Facebook