Niewsbrieven archief

Onze publicaties

Umubano publiceert 2 soorten nieuwsbrieven: de halfjaarlijkse Nieuwsbrieven die telkens in pdf-vorm verschijnen in juni en december en de E-nieuwsbrieven die in maart en september verstuurd werden per e-mail. De reeds verschenen Nieuwsbrieven en E-nieuwsbrieven kunt u terug lezen door in de lijsten hierna te klikken op de gewenste nieuwsbrief.

Wenst u een e-mail bericht te ontvangen zodra een nieuwe editie van onze nieuwsbrieven beschikbaar is, stuur ons dan een e-mail via deze link. U kunt zich op elk moment opnieuw uitschrijven door ons een e-mail te sturen met het bericht “uitschrijven aub”.

UW PRIVACY lees onze politiek inzake uw privacy door hier te klikken 

Archief van onze halfjaarlijkse Nieuwsbrieven

Lees de nog beschikbare nieuwsbrieven online.  Het volstaat te klikken op de aflevering die u wilt lezen. Al deze nieuwsbrieven zijn in pdf-formaat.

Archief van onze E-nieuwsbrieven

Hierna vindt u het volledig archief van de reeds verschenen elektronische nieuwsbrieven. Vanaf maart 2018 kozen we voor een kortere, moderne benaming E-nieuwsbrief. Klik op een link in de lijst hieronder om de vorige edities terug te kunnen lezen in pdf-formaat.

Wij herinneren u eraan dat de blog “nieuwsberichten”, sinds de start van onze nieuwe Umubano website de E-nieuwsbrief vervangt.

Wij vinden het belangrijk om steeds kort op de bal te spelen en u het meest recente nieuws te brengen over onze projecten die met uw financiële hulp worden gerealiseerd en die mede dankzij onze belangrijke sponsors mogelijk zijn.

Bezoek regelmatig de Umubano website op www.umubano.be

U hoeft voortaan dus niet meer uit te kijken naar een zesmaandelijkse (maart-september) E-nieuwsbrief. De blog “Nieuwsberichten” bezorgt u nieuws zodra wij het vernemen.

 
Lijst van de voorheen verschenen E-nieuwsbrieven – klik op een link om de gekozen brief te lezen.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook