Search

NIEUWSBRIEVEN ARCHIEF

Onze publicaties

Wenst u een e-mail bericht te ontvangen zodra een nieuwe editie van onze nieuwsbrieven beschikbaar is, stuur ons dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. via deze link. U kunt zich op elk moment opnieuw uitschrijven door ons een e-mail te sturen met het bericht "uitschrijven aub".

 

PRIVACY STATEMENT Wij hechten het grootste belang aan uw privacy en daarom delen wij u hierbij ons geldend beleid mee, dat volledig in overeenstemming is met de wetgeving aangaande de privacy van persoonsgegevens:

Uw persoonsgegevens die u ons zelf hebt meegedeeld of meedeelt worden opgenomen in een databestand met uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres, dat enkel voor de verzending van onze halfjaarlijkse nieuwsbrieven, elektronische nieuwsbrieven en eventuele berichten van VRV Umubano vzw wordt gebruikt.

U heeft overeenkomstig de privacywetgeving het recht om uw gegevens in te kijken en zo mogelijk te laten verbeteren als ze onjuist of onvolledig zijn. Ze kunnen ook op aanvraag worden verwijderd. Indien u dit wenst vragen we u om te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Archief van onze nieuwsbrieven

Lees onze beschikbare nieuwsbrieven online.  Het volstaat te klikken op het nummer dat u wilt lezen. Al deze nieuwsbrieven zijn in pdf-formaat.