De nieuwe Umubano website

Je bezoekt vanaf 26 juni 2019 onze spiksplinternieuwe website, die we in een aantrekkelijker kleedje gestoken hebben. Misschien is er hier en daar nog iets niet in orde, of loopt er iets fout, of werkt een link niet. Zie je een niet werkende link, laat het ons dan weten, waarvoor onze beste dank.

Onze vorige website was al meer dan tien jaar oud, je was er waarschijnlijk vertrouwd mee? We hebben het kleurenpalet enigszins aangepast, het geel wat lichter en de titels en teksten in beter contrasterende kleuren.

Er dienden trouwens maatregelen genomen te worden om de veiligheid van de website te blijven garanderen en de achtergrondprogramma’s waren toe aan een grote update. Die is nu een realiteit.

Construction of a house

Om je niet nodeloos in verwarring te brengen is er bijna niets gewijzigd aan de menustructuur. Je zal er dus gemakkelijk je weg terugvinden.

Volledig nieuw was de rode DONATE knop en het menu “steun ons”, die je onlangs kon merken. Beide onderdelen waren in test, ze hebben ons echter geen voldoening kunnen schenken. Onze regelmatige donateurs hoeven zich daar niet om te bekommeren, wij rekenen erop dat zij ons blijven steunen op de hun vertrouwde wijze.

Maar ben jij ook geïnteresseerd in de ontwikkeling van het Zuiden en wil je onze projecten een financieel steuntje geven dan kan dat op de volgende wijze:

Je milde gift kan je overmaken op volgende rekening: IBAN: BE79 0682 4065 7633 BIC: GKCCBEBB Op naam van: UMUBANO vzw, te VICHTE Vanaf een gift van 40 euro op jaarbasis zenden wij je een fiscaal attest. Noteer daarvoor in de mededeling op uw overschrijving “gift” of “projectensteun”. Heb je vragen of suggesties, laat het ons dat weten in het kader hieronder “Laat een reactie achter”. Nogmaals welkom op onze nieuwe website!
Print Friendly, PDF & Email
Facebook