Search

Hierna vindt u een lijst van ons belangrijkste nieuws:

HTTP of HTTPS?

In de loop van dit jaar hebben diverse browsers, zoals GOOGLE CHROME, FIREFOX en OPERA alle websites die niet met https:// maar met http:// aangeroepen worden als NIET VEILIG aangemerkt. Soms gebeurt dit door een uitroepteken te plaatsen voor de naam van de website op de adresseringsregel, soms krijg je een foutmelding "Deze website is niet veilig".

Voor onze website hebben wij de nodige maatregelen gekomen zodat u als bezoeker er verder veilig op kan surfen.  U zal dan geen foutmelding meer ontvangen en meestal net voor https:// het bekende slotje zien verschijnen, dat bij sommige browsers groen gekleurd is.  Voortaan kan je met eender welke browser zonder problemen op onze site surfen.

Als je nog de foutmelding zou krijgen omdat je vanuit je ingestelde favorieten surft naar de Umubano site, doe het dan eenmaal door via deze link https://www.umubano.be/index.php/nl/ te surfen of deze zelf in te toetsen op de adresseringsregel van je browser en voeg daarna de zo aangeroepen website toe aan je favorieten en vergeet niet de oude favoriet te verwijderen, zodat je de volgende keer via de veilige link naar Umubano surft.